Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Zenet Europa Ltd
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Convector electric ZET-530
750 lei
Brand
Zenet
Cod produs
530
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Convectorul electric Zenet Zet-530 este Un mijloc excelent de a mentine o temperatura confortabila si de a incalzi incaperea la temperatura necesara. Modelul este prevazut cu un termostat incorporat. Acest lucru permite automatizarea completa a procesului de incalzire si economisirea energiei electrice cu mai mult de 30%.

Convectorul incalzeste incaperea conform principiului convectiei naturale: aerul din incapere patrunde in interiorul camerei de convectie, este incalzit acolo de elementul de incalzire si se reintoarce in incapere, ridicandu-se prin lamelele prevazute in designul dispozitivului. Toate convectoarele Zenet pot fi montate pe perete sau plasate pe podea cu ajutorul picioarelor comode. Convectoarele sunt fiabile si sigure, nu au colturi ascutite, panoul frontal nu se incalzeste mai mult de 50 C. Panoul frontal este fabricat din sticla rezistenta la temperatura si la impact, cu o suprafata de sticla lucioasa. Rezistent la oscilatiile de tensiune din retea — siguranta absoluta in casa dumneavoastra.

Avantajele convectorului electric de tip panou:

• Incalzitor cu convectie de nivel premium Zenet

• Termostatul incorporat mentine temperatura necesara si economiseste energie electrica.

• Panoul de control tactil cu LED este integrat in panoul frontal. Puteti oricand sa determinati cu exactitate temperatura ambianta, sa setati rapid si usor valoarea tinta dorita si chiar sa setati temporizatorul.

• Echipat cu telecomanda, pe care puteti seta aceleasi valori ca si pe convectorul insusi.

• Modul de protectie impotriva inghetului

• Design elegant. Stil modern high-end si rafinament clasic. Un astfel de convector nu este doar util, ci si va va decora

• Panoul lucios este fabricat din sticla calita, care este mai putin susceptibila la zgarieturi si mai rezistenta la deteriorari.

• Diverse optiuni de instalare: picioare de plastic rezistent sau montare pe perete

• Eficienta si capacitate de incalzire ridicate datorita utilizarii unui element de incalzire din aluminiu in forma de X.

Specificatii tehnice:

Consum de energie: 2000 W

Suprafata recomandata: 40 m

Tip de instalare: pe podea/perete

Termostat: inclus

Incalzire pana la 50  С

Temporizator: da

Telecomanda: da

Dimensiuni: 80x50x8 cm (83x55x13 cm)

Greutate: 8,3 kg

Perioada de garantie: 24 luni.

Livrare prin curier: Gratuit

Timp de livrare: 2-3 zile

Plata la primire la curier.
Din Gura in Gura